0031(0)455442759 info@martin-slangen.nl

Medische meubelen

Het leveren, monteren en installeren van medical equipment is een uitzonderlijke specialisatie waarvoor een deel van onze medewerkers gericht is opgeleid. Ruimtes in fysiopraktijken, huisartspraktijken, ziekenhuizen en andere medische instanties worden door onze medewerkers volledig of gedeeltelijk ingericht met medische apparaten zoals behandelbanken, crosswalkers, loopbanden, wandrekken etc. Luchtleidingen aanleggen, compressoren aansluiten, boren, schroeven: alle apparaten worden gemonteerd, geinstalleerd en gecontroleerd tot deze gebruiksklaar zijn.

 

 

Beurzen

Onze opdrachtgevers zijn regelmatig present op de bekende Europese beurzen. In samenwerking met de opdrachtgever en de standbouwer zorgen we ervoor dat de stand op de beurs perfect opgebouwd en ingericht wordt en na afloop weer keurig afgebouwd, ingepakt en ingeladen wordt. Gedurende de duur van de beurs is onze projectleider altijd bereikbaar voor noodgevallen.

 

Showrooms

In de grotere meubelwinkels krijgen meubelfabrikanten vaak een eigen ruimte waar hun eigen merk wordt verkocht. Onze vakmensen zijn in staat om opdrachtgevers te ondersteunen met de opbouw, afwerking en inrichting van de showroom. Vakwerk en een mooi voorbeeld van Meubellogistiek op Maat!